TildiMildi

TIO TILL INSTAGRAMFAVORITER.

Minns ni när jag berättade om mitt fina Instagramkonto? Det där jag bara skulle följa personer med flöden jag älskar? Well, sen sist har jag hittat några fler konton att följa. Som jag också ska tipsa om nu! Lucky you.

 

@popeyethefoodie

Det här kontot hittade jag så sent som nu ikväll. Det är basically hundarnas motsvarighet till Paddington som sitter och poserar med olika maträtter framför sig. Hur. Söt.

 

@latenightinparis

Korniga bilder på coola kvinnor. Bland annat. Väldigt estetiskt tillfredsställande flöde.

 

@pasta

Skulle tro att jag inte behöver beskriva det här kontot närmare. Blir hur som haver alltid hungrig när jag scrollar bland bilderna här.

 

@goatstigram

Massa bilder och videos på ett gäng getter. Vad mer kan man begära här i livet?

 

@tidningenstarlet

Serietidningen Starlet gavs ut från 1966 till 1994 och jag vet inte om författarna/serietecknarna var otroligt dåliga på att skriva trovärdig dialog eller om det faktiskt var socialt accepterat att säga sådana här saker på den tiden. Hur som helst så är personen bakom det här kontot expert på att hitta de allra roligaste serierutorna och kommenterar dem med rätt mycket sarkasm. Sånt gillar vi.

 

@accidentallywesanderson

Bilder från platser som ser som tagna ur någon av Wes Andersons filmer. Helt magiskt, och ibland lite udda alltså. Och väldigt färgglatt.

 

@icecream_gram

Vi fortsätter på temat färgglatt med det här kontot. Alla glassar är liksom så söta och pastelliga.

 

@french__toasts

Ni vet den där känslan när man har legat flera timmar på en undangömd strand och man drar på sig en tunn klänning, reder ut sitt saltvattentrassliga hår och sticker ner fötterna i ett par ballerinaskor fulla med sand? Den känslan får jag av det här kontot.

 

@feelingsbyquotes

Efter att systematiskt ha gått igenom alla konton med dikter och citat har jag kommit fram till att det här är minst cliché och mest äkta. Vissa av meningarna känns faktiskt på riktigt i en.

 

@girleatworld

Som en kombination mellan ett resekonto och ett matkonto. Alltid häftiga platser och goda saker på bilderna.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas