TildiMildi

STAY AWAY FROM HIM, HE'S A BOY!

Under jullovet gjorde jag en lista på filmer jag vill se. Mestadels blev det 80-talsrullar (surprise, surprise) och den första filmen jag bockade av var Girls Just Want To Have Fun, så här kommer en recension på den!

 

Janey har precis flyttat till Chicago, inspelningsplats för hennes favoritprogram Dance TV. Hennes största dröm är att en dag själv få möjlighet att bli en dansare i programmet. På sin nya skola blir hon snabbt vän med Lynne, som älskar dans och framförallt Dance TV nästan lika mycket som Janey själv. När programmet annonserar att det ska hållas en danstävling där vinnarna kommer få dansa heltid på Dance TV bestämmer sig tjejerna för att delta - trots att Janeys pappa förbjudit henne att göra det.

 

Efter sin audition blir Janey ihopparad med Jeff för att tillsammans med honom sätta ihop ett dansnummer till finalen. Problemet är bara att de går varandra på nerverna. Fast det är bara en tidsfråga innan irritationen övergår i något helt annat...

 

Blev faktiskt positivt överraskad av filmen. Den är full av dans och peppig musik, och har dessutom ganska mycket humor i sig. (Bland annat en väldigt kort men mkt rolig gymnastikscen med en nunna!) Så, rekommenderas. Verkligen.

12 januari 2018 18:31 | Film |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas