TildiMildi

MED ER BLIR ALLT LITE MER MAGISKT.

Jag vet att "jag är ledsen att det tagit sådan tid" inte riktigt räcker som ursäkt för det väldigt långa uppehållet, men jag har ju faktiskt sommarlov. (*Kommer inte på fler dåliga ursäkter*) Detta inlägg ska, trots att det hände för länge sen, handla om kvällen då lärarmiddagen var.

 

Vi var några stycken som tyckte att lärarmiddagen kanske inte riktigt var något för oss, men som ändå ville ses och äta gott. Alltså samlades vi hemma hos Filippa för att fixa i ordning en egen god middag tillsammans.

 

Det var jag, Emma, Filippa, Amanda, Bosse, Linnéa och Fanny = ett dream team helt enkelt. Vi skulle grilla men hade glömt köpa grillkol och grillvätska så det fick jag och Bosse åka och göra. Sen när Amanda kom hade hon glömt sitt legg och då fick vi åka hem till henne och hämta det (obs hon är lantis så det var tur att vi hade bil bc hade blivit lite väl långt att gå). Tillslut blev det äntligen mat; vi åt grillat kött med två olika marinader, en sallad och massa sås. MHMM. Vi spelade två sanningar och en lögn, och allt eftersom tiden gick blev folk fnittrigare och fnittrigare (utom Bosse som gick och satte sig i en solstol och blundade för världen).

 

Framåt halv elva-tiden blev det dags att byta arena. Vi cyklade, sprang, hoppade och skrek och sjöng så det hördes över hela staden men hallå, det var ju lördag??

 

Bosse snodde Amandas cykel och åkte iväg med den men sen kom han tillbaka så det var lugnt.

 

Allt var fint och roligt och kanske är det egentligen just det här som är min favoritgrej med utgångar: att gå igenom staden en sommarkväll med sina kompisar. Att vara på väg, men ännu inte där. Usch, får hjärtsnörp när jag tänker på att jag inte längre går i samma skola som de här stjärnorna.

 

Vi sprang sista biten för att komma fram till Källarn innan de började ta inträde, och hann också dit - med fyra minuter till godo ungefär. Sen dansade vi och kramade fler vänner som vi hittade där och räddade varandra från slemmiga typer och sånt tills klockan blev två och vi ramlade hem igen. Kanske en perfekt kväll?

23 juli 2018 13:14 | Life |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas