TildiMildi

ATT BOKSTAVLIGT TALAT TRIVAS SOM FISKEN I VATTNET.

För två veckor sen prick utlovade väderprognosen strålande sol och jag, Emma, Fanny B och Amanda hoppade in i en bil och åkte till Hjälmaren för att bada. Är det sommar så är det!

 

Väl framme vid stranden mötte vi upp Filippa och Lukas också och så fort vi alla hade fått på oss badkläderna gick vi ut och doppade oss. Och det var inte ens det minsta kallt!? Hur ofta händer det att det är så i maj? Aldrig, skulle jag tippa på. Eftersom det var så skönt stannade vi såklart i ganska länge och tog oss dessutom ett andra dopp lite senare. Jag hade verkligen glömt hur roligt det är att bada. Vanligtvis när jag åker till stranden kliver jag mest i och upp igen eftersom det sällan är särskilt skönt i vattnet. Men nu kunde man verkligen ligga i och njuta. (Och kasta sjögräs på varandra. Och öva på att gå på knä under vattnet. Och ta massa bilder. Såklart.) Side note: jag är himla glad att ingen i mitt badsällskap var någon riktig badkruka.

 

Sen låg vi såklart och snackade massa skit en lång stund. Ses vi någonsin utan att snacka skit? Nej. (Men vi är ganska snälla.) (Ganska.) Skulle gå en sväng in i skogen - DUMT beslut - och fick ca trettio myggbet på ca trettio sekunder. Kan ju säga att jag inte sov särskilt bra den natten. Men med tanke på hur kul jag hade så var det värt det.

12 juni 2018 20:33 | Life |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas