TildiMildi

DET ABSOLUT ROLIGASTE STUDENTUPPDRAGET.

Precis en vecka efter balen hade min klass bestämt att vi skulle genomföra ett studentuppdrag, nämligen att campa i en lärares trädgård. Det var så otroligt mysigt? Tänkte att jag kunde visa lite bilder på hur det såg ut.

 

Emma, Veronica, Amanda och Fanny hämtade upp mig utanför mitt hus vid femtiden. Eftersom jag var den sista att bli upphämtad blev jag hänvisad till mittensätet där bak. Kan säga att jag nog aldrig har åkt i en så fullpackad bil förut - när vi satt där bak såg vi knappt ut genom fönstren eftersom vi hade så mycket packning i våra knän.

 

Men så kom vi fram! Till "världens ände" som min lärare kallade det. Fint var det i alla fall.

 

Vissa (t.ex Frida) som var lite mer kunniga än andra (t.ex. jag) styrde med grillningen medan de resterande lät sig charmas av lärarens små barn. De bjöd in mig att hoppa studsmatta med dem! Fatta vilken ära.

 

Vi gav oss ut på en promenad för att hälsa på kossorna som var på bete.

 

De gömde sig dock någonstans så då gick vi en sväng till stranden istället.

 

Det kändes verkligen som paradiset på jorden? Minns att jag var så himla himla lycklig den kvällen.

 

Efter att vi hade ätit lite och gått igenom vilka låtar som skulle vara kvar på vår flaklista och vilka som skulle bort blev det dags att sätta upp tälten. Från början var det tänkt att jag, Fanny och Amanda skulle bo i ett tält, Veronica och Emma i ett annat och Jennifer och Fanny M i ett tredje. Men när vi insåg att Filippas tält var ganska stort bestämde vi att vi lätt kunde klämma in oss allihop där istället.

 

Vissa skippade helt det där med tält och det såg ju i och för sig rätt mysigt ut det med.

 

När tälten var uppsatta gick vi in i huset en sväng. Vi åt massa chips och sånt och pratade om nomineringarna (alltså tallrikarna där det står "Klassens blablabla"). Jag är ju huvudansvarig för dem men hade kört fast på vissa personer. Det lossnade dock när vi diskuterade det den här kvällen! När det hade blivit mörkt ute kröp vi in i vårt tält och lyssnade på musik och snackade skit ett par timmar innan vi sov/försökte sova.

 

Följande morgon åt vi lite frukost, gjorde ett försök till städning, packade ihop oss och åkte därifrån. Och trots att jag knappt hade sovit en blund var jag gladare än på länge, och det vill inte säga lite.

11 juni 2018 20:18 | Life |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas