TildiMildi

SPORTIN' BRAIDS SINCE 2014.

Idag är det dags för min näst sista dansshow, vilket jag både är omåttligt taggad och omåttligt nervös inför. Men det ska jag inte berätta om idag - istället ska ni få läsa om temaföreställningen vi hade tillsammans med musikerna i mitten av maj.

 

En klassisk "vi bara sitter här och väntar på att få dansa"-bild. Det som var lite tråkigt med den här föreställningen var att vi inte fick vara med så mycket och att vi i de låtar vi faktiskt dansade bara var på scen i max en minut per person. Lite för mycket konsert och lite för lite dansshow för min smak alltså.

 

Det var tyvärr lite halvdan uppslutning till skolföreställningarna för tydligen hade flera klasser "bättre" saker för sig (som om det finns något bättre än att gå och titta på dans). I början av publikinsläppet kom bara en klass som tog upp en enda ynklig rad i salongen. Fick nästan lust att ställa in där och då. Men sen kom några fler klasser, så då blev det i alla fall en någorlunda publik.

 

Emellan första och andra showen gick vi vår obligatoriska promenad till Ica för att köpa lunch. Slog på stort och åt minibaguetter med skagenröra.

 

Eftersom temat på föreställningen var spelmusik så var vi förstås tvungna att ha maskotar.

 

Så blev det dags för andra föreställningen. Även om vi som sagt inte dansade mycket så måste vi ha gjort bra ifrån oss i de ögonblick vi faktiskt dansade, eftersom vi efteråt fick höra massa beröm från de som hade varit och tittat. Någon hade till och med börjat gråta!?

 

Vi fick några timmars paus och sen var det bara att pallra sig tillbaka till Folkan igen för den tredje och sista showen. Gillar att vi alla hade likadana frisyrer. "Sportin' braids since 2014" (aka det år vi alla började i showgruppen).

 

Tredje och sista showen var den bästa publikmässigt, och gick väl bra även dansmässigt. Var väl kanske inte den roligaste showen jag har gjort, men man tackar ju aldrig nej till att spendera en dag med sin dansgrupp.

 

Och nu, om fyrtiotvå minuter, ska jag vara på plats igen redo att leverera. Vi får se hur det går. Förhoppningsvis bra.

2 juni 2018 12:18 | Dans |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas