TildiMildi

UTFLYKTEN TILL STRANDEN ELLER RENDEZ-VOUS MED EN HUGGORM.

En av mina kompisar (spoiler: det är Ellen) flyttade nyligen lite för långt härifrån för min smak. Men innan flyttlasset gick passade hon, jag, Julia och Amanda på att ses. Det var den allra första dagen då det faktiskt var ordentligt shortsväder så vi bestämde oss för att åka till Kvarnsjön.

 

Planen var att gå och köpa glass men caféet hade inte öppet så då blev vi lite besvikna. Men vi fick en fin promenad. På vägen tillbaka till stranden ringlade det förbi en huggorm framför våra fötter. Det gick så snabbt att jag inte ens han bli rädd? Tror för övrigt att jag är lite mer rädd för snokar eftersom de ser läskigare ut - svart och blanka precis som riktigt långa skogssniglar. U-s-c-h.

 

Vi kände att det var lite lite för kallt för att bada, men svalkade fötterna en stund i alla fall.

 

Och såklart solade vi en stund på bryggan. Ellen tyckte dock det var roligare att skvätta vatten på oss andra. Efter ett tag åkte vi vidare för att hitta glass någon annanstans. Götlunda närmare bestämt. När alla hade fått sin glass drog vi vidare igen.

 

Planen var Högsjön, men trots att jag har varit där miljoners miljoners gånger lyckades vi missa avfarten in till stranden och när vi skulle vända och åka tillbaka körde vi in på fel väg. Det slutade med att vi åkte runt hela sjön. Men tillslut kom vi i alla fall fram.

 

Vi solade lite till, jag gick ner i vattnet upp till shortskanten och Ellen klättrade upp i ett träd som hon sen nät och jämt tog sig ner från. En alldeles vanlig liten utflykt alltså!

10 juni 2018 17:37 | Life |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas