TildiMildi

VAD VORE MITT LIV UTAN ER?

Det finaste med slutet av trean på gymnasiet har varit att vi i vårt kompisgäng har blivit extra tighta och också har sett till att träffas mycket mer än förut. Det har nu gått så långt att jag blir lite uttråkad om det går en dag utan att jag träffar någon av dem. Jag tänkte hur som helst att jag slår ihop några av våra kompisträffar till ett enda inlägg, så enjoy.

 

Samma dag som jag hade haft min sista dansshow träffades vi hos Fanny på kvällen.

 

Vi tittade inte bara i våra mobiler, även om det ser ut så på bilderna, utan spelade ett par partier kubb. Förlorade absolut inte.

 

Och så grillade vi marshmallows över gasolgrill som första klassens stadsbor. Det gick sådär eftersom det inte direkt fanns någon riktig glöd. Men gott blev det i alla fall. Någon kom på idén att grilla jordgubbar och marshmallows ihop vilket blev en succékombo.

 

Och så dansade vi såklart. Vi lärde oss en dans till "Stamp On The Ground" bl.a. Emma lärde sig twerka, och Filippa försökte lära oss att shuffla men det gick sådär. I alla fall för min del - det såg bara ut som att jag sprang på stället.

 

Vi fortsatte dansa tills myggen blev allt för outhärdliga och då åkte vi hem.

 

Tisdagen därpå drog jag och Fanny och köpte chips och ostbollar som vi åt i en lekpark. Har visst en förkärlek för lekparker, vem jag än träffar slutar det med att vi sätter oss i en lekpark och pratar. Antar att jag fortfarande är en barnunge innerst inne.

 

På nationaldagen träffades jag, Filippa, Fanny, Veronica och Emma vid Villabadet och spelade kubb. Förlorade aaaabsolut inte nu heller. (Minns knappt hur det gick nu, men mitt lag kan ha vunnit en gång.)

 

Och så åt vi ju lite gott såklart.

 

DARLINGS.

14 juni 2018 21:05 | Life |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas