TildiMildi

AVSLUTNINGEN.

Hej. Ännu en tid har gått. Jag vet mer nu. Vart jag ska ta vägen, vad jag ska göra, när saker ska förändras. Om tre veckor närmare bestämt. Då flyttar jag till Uppsala för att påbörja min tid som student där. Och apropå det, har jag ju inte berättat här om den dagen - då, när jag gick ut gymnasiet. Egentligen finns det inte mycket att säga. Det var sorgligt, det var fint, det var roligt, det var lite av ett antiklimax stundtals, andra stunder var det bättre än jag kunnat ana. En dag att minnas. Inte den bästa någonsin, men bra. Och det räcker så. Snart börjar en ny del av mitt liv, och jag är inte redo, långt ifrån, men kanske kan man aldrig lära sig simma om man inte vågar kasta sig ut i vattnet. Jag vet inte. Men jag vet att det här är det ögonblick när jag säger hejdå till den här platsen. Kanske fortsätter jag skriva, kanske mer snart än ni tror, men det kommer inte vara här. Vi får se hur det blir. Jag startade den här bloggen inför min gymnasiestart och nu har jag tagit studenten. Tre år har gått. Jag är färdig, både med gymnasiet och den här bloggen. Det här är hejdå. Inte för alltid, men just nu.

 

 

 

BRUNCH + PHOTOSHOOT.

På tisdagen, samma vecka som vi skulle ta studenten, hade vi mösspåtagning. Lite sent kanske, men vi hade kul i alla fall. Här kommer bilderna från den dagen!

 

Vi sågs på förmiddagen hos Emma för att äta brunch tillsammans. Föråt mig nästan på chipsen men de var ju så sinnessjukt goda!? Brunch kan för övrigt vara bland topp tio mysigaste sakerna man kan göra med sitt kompisgäng.

 

Vi dansade lite och taggade till tillsammans, och sen blev det dags för årets stora photoshoot.

 

Vi börjar med detta sekels kanske sötaste bild på Vete och Jenkan.

 

 

Och så ett par bilder där Fanny fick vara med också.

 

Gruppbild (minus mig dårå).

 

Gruppbild PLUS mig!

 

Filippa och Lukas.

 

Obligatorisk pussbild.

 

Av med hatten!

 

 

Filippa och Amanda.

 

 

Filippa och Emma.

 

Filippa och Fanny.

 

 

Jag och Filippa.

 

 

Filippa och Veronica.

 

 

Filippa och Jennifer.

 

Filippa och andra Fanny!

 

Gruppbild igen fast med bara mössorna heh.

 

 

 

Oops, tre (!) bilder på Emma och Fanny.

 

Emma och jag.

 

 

Emma och Amanda.

 

 

Emma och Jennifer.

 

Emma och Veronica.

 

 

 

Tre bilder igen, på Emma och andra Fanny!

 

 

Jag och Fanny.

 

 

 

Jag och andra Fanny.

 

 

Jag och Jennifer.

 

Jag och Veronica.

 

 

Och så jag och Amanda! Sen hade jag tydligen inte tagit fler bilder, men det kanske var lika bra för då skulle det här inlägget blivit så långt.

MED ER BLIR ALLT LITE MER MAGISKT.

Jag vet att "jag är ledsen att det tagit sådan tid" inte riktigt räcker som ursäkt för det väldigt långa uppehållet, men jag har ju faktiskt sommarlov. (*Kommer inte på fler dåliga ursäkter*) Detta inlägg ska, trots att det hände för länge sen, handla om kvällen då lärarmiddagen var.

 

Vi var några stycken som tyckte att lärarmiddagen kanske inte riktigt var något för oss, men som ändå ville ses och äta gott. Alltså samlades vi hemma hos Filippa för att fixa i ordning en egen god middag tillsammans.

 

Det var jag, Emma, Filippa, Amanda, Bosse, Linnéa och Fanny = ett dream team helt enkelt. Vi skulle grilla men hade glömt köpa grillkol och grillvätska så det fick jag och Bosse åka och göra. Sen när Amanda kom hade hon glömt sitt legg och då fick vi åka hem till henne och hämta det (obs hon är lantis så det var tur att vi hade bil bc hade blivit lite väl långt att gå). Tillslut blev det äntligen mat; vi åt grillat kött med två olika marinader, en sallad och massa sås. MHMM. Vi spelade två sanningar och en lögn, och allt eftersom tiden gick blev folk fnittrigare och fnittrigare (utom Bosse som gick och satte sig i en solstol och blundade för världen).

 

Framåt halv elva-tiden blev det dags att byta arena. Vi cyklade, sprang, hoppade och skrek och sjöng så det hördes över hela staden men hallå, det var ju lördag??

 

Bosse snodde Amandas cykel och åkte iväg med den men sen kom han tillbaka så det var lugnt.

 

Allt var fint och roligt och kanske är det egentligen just det här som är min favoritgrej med utgångar: att gå igenom staden en sommarkväll med sina kompisar. Att vara på väg, men ännu inte där. Usch, får hjärtsnörp när jag tänker på att jag inte längre går i samma skola som de här stjärnorna.

 

Vi sprang sista biten för att komma fram till Källarn innan de började ta inträde, och hann också dit - med fyra minuter till godo ungefär. Sen dansade vi och kramade fler vänner som vi hittade där och räddade varandra från slemmiga typer och sånt tills klockan blev två och vi ramlade hem igen. Kanske en perfekt kväll?

VAD VORE MITT LIV UTAN ER?

Det finaste med slutet av trean på gymnasiet har varit att vi i vårt kompisgäng har blivit extra tighta och också har sett till att träffas mycket mer än förut. Det har nu gått så långt att jag blir lite uttråkad om det går en dag utan att jag träffar någon av dem. Jag tänkte hur som helst att jag slår ihop några av våra kompisträffar till ett enda inlägg, så enjoy.

 

Samma dag som jag hade haft min sista dansshow träffades vi hos Fanny på kvällen.

 

Vi tittade inte bara i våra mobiler, även om det ser ut så på bilderna, utan spelade ett par partier kubb. Förlorade absolut inte.

 

Och så grillade vi marshmallows över gasolgrill som första klassens stadsbor. Det gick sådär eftersom det inte direkt fanns någon riktig glöd. Men gott blev det i alla fall. Någon kom på idén att grilla jordgubbar och marshmallows ihop vilket blev en succékombo.

 

Och så dansade vi såklart. Vi lärde oss en dans till "Stamp On The Ground" bl.a. Emma lärde sig twerka, och Filippa försökte lära oss att shuffla men det gick sådär. I alla fall för min del - det såg bara ut som att jag sprang på stället.

 

Vi fortsatte dansa tills myggen blev allt för outhärdliga och då åkte vi hem.

 

Tisdagen därpå drog jag och Fanny och köpte chips och ostbollar som vi åt i en lekpark. Har visst en förkärlek för lekparker, vem jag än träffar slutar det med att vi sätter oss i en lekpark och pratar. Antar att jag fortfarande är en barnunge innerst inne.

 

På nationaldagen träffades jag, Filippa, Fanny, Veronica och Emma vid Villabadet och spelade kubb. Förlorade aaaabsolut inte nu heller. (Minns knappt hur det gick nu, men mitt lag kan ha vunnit en gång.)

 

Och så åt vi ju lite gott såklart.

 

DARLINGS.

DEN ALLRA SISTA DANSUPPVISNINGEN.

En av de saker jag har skrivit absolut mest om under de år jag har haft den här bloggen är dans. Sen jag var fem har jag tagit danslektioner och de har, särskilt på senare år, varit ljuspunkter under annars ganska grå dagar. Men allt kommer förr eller senare till ett slut, och för ett par veckor sen var det dags för min sista dansföreställning. Den här gången hade vi slagit på stort och gjort som en historia av showen. Melinda var den goda drottningen. Jag den onda häxan. Det var så passande - efter alla dessa år som vi har råkat sparka eller slå till varandra under en koreografi fick vi tillslut göra en show av det. Historien går ut på att drottningen och hennes hov ger alverna en diamant som de ska förvalta och skydda. Men snart så kommer häxan och hennes undersåtar och letar efter diamanten. När de inte hittar den crashar de en fest som hovet och alverna är på, och hypnotiserar alverna till att ge dem diamanten. Efter ett tag lyckas alverna lura till sig diamanten igen och ger den till drottningen. Då gör häxan en sista entré och det blir en slutstrid där drottningen tillslut dödar häxan. Kort sagt, en rätt mainstream historia som ändå på något sätt blir så mäktig när man iscensätter den med hjälp av dans. För, lyssna noga nu: dans är allt. Jag ska avsluta det här med att bara berätta hur tacksam jag är över alla de här åren som jag har fått utvecklas tillsammans med resten av dansgruppen. Att verkligen få sluta på topp var den kanske finaste känslan jag upplevt. Även om jag kanske aldrig mer kommer stå på den här scenen hoppas jag att jag kommer ha vett nog att aldrig sluta dansa. För det är nog det bästa jag vet.

 

 

 

 

 

 

 

 

ATT BOKSTAVLIGT TALAT TRIVAS SOM FISKEN I VATTNET.

För två veckor sen prick utlovade väderprognosen strålande sol och jag, Emma, Fanny B och Amanda hoppade in i en bil och åkte till Hjälmaren för att bada. Är det sommar så är det!

 

Väl framme vid stranden mötte vi upp Filippa och Lukas också och så fort vi alla hade fått på oss badkläderna gick vi ut och doppade oss. Och det var inte ens det minsta kallt!? Hur ofta händer det att det är så i maj? Aldrig, skulle jag tippa på. Eftersom det var så skönt stannade vi såklart i ganska länge och tog oss dessutom ett andra dopp lite senare. Jag hade verkligen glömt hur roligt det är att bada. Vanligtvis när jag åker till stranden kliver jag mest i och upp igen eftersom det sällan är särskilt skönt i vattnet. Men nu kunde man verkligen ligga i och njuta. (Och kasta sjögräs på varandra. Och öva på att gå på knä under vattnet. Och ta massa bilder. Såklart.) Side note: jag är himla glad att ingen i mitt badsällskap var någon riktig badkruka.

 

Sen låg vi såklart och snackade massa skit en lång stund. Ses vi någonsin utan att snacka skit? Nej. (Men vi är ganska snälla.) (Ganska.) Skulle gå en sväng in i skogen - DUMT beslut - och fick ca trettio myggbet på ca trettio sekunder. Kan ju säga att jag inte sov särskilt bra den natten. Men med tanke på hur kul jag hade så var det värt det.

ISTE, UTESERVERING OCH KOMPISAR SOM SER UT SOM PRINSESSOR.

En helg i maj åkte jag och Amanda till Örebro. Det var stekhett ute och som om det inte räckte var vårt tåg försenat så vi fick stå och vänta en lång stund på perrongen. Men tillslut kom vi iväg.

 

Första stoppet blev, surprise surprise, på Espresso House där vi beställde iste. Vi satte oss på uteserveringen såklart, men under parasoll.

 

Sen gick vi till slottet för att titta på och fota dessa två skönheter som skulle gå balen tillsammans. Julia + Jackie = Sant.

 

De var riktigt prinsesslika, och det var så man nästan fick en liten tår i ögonvrån.

 

"Vi tar väl en skrattbild också".

 

Alla runtomkring oss var så finklädda och jag och Amanda ansträngde oss så hårt för att se någorlunda värdig ut bland dem att vi själva var helt slut efter balminglet och fick gå och ta en glass. Ändå rätt fint avslut på en fin dag!

DET ABSOLUT ROLIGASTE STUDENTUPPDRAGET.

Precis en vecka efter balen hade min klass bestämt att vi skulle genomföra ett studentuppdrag, nämligen att campa i en lärares trädgård. Det var så otroligt mysigt? Tänkte att jag kunde visa lite bilder på hur det såg ut.

 

Emma, Veronica, Amanda och Fanny hämtade upp mig utanför mitt hus vid femtiden. Eftersom jag var den sista att bli upphämtad blev jag hänvisad till mittensätet där bak. Kan säga att jag nog aldrig har åkt i en så fullpackad bil förut - när vi satt där bak såg vi knappt ut genom fönstren eftersom vi hade så mycket packning i våra knän.

 

Men så kom vi fram! Till "världens ände" som min lärare kallade det. Fint var det i alla fall.

 

Vissa (t.ex Frida) som var lite mer kunniga än andra (t.ex. jag) styrde med grillningen medan de resterande lät sig charmas av lärarens små barn. De bjöd in mig att hoppa studsmatta med dem! Fatta vilken ära.

 

Vi gav oss ut på en promenad för att hälsa på kossorna som var på bete.

 

De gömde sig dock någonstans så då gick vi en sväng till stranden istället.

 

Det kändes verkligen som paradiset på jorden? Minns att jag var så himla himla lycklig den kvällen.

 

Efter att vi hade ätit lite och gått igenom vilka låtar som skulle vara kvar på vår flaklista och vilka som skulle bort blev det dags att sätta upp tälten. Från början var det tänkt att jag, Fanny och Amanda skulle bo i ett tält, Veronica och Emma i ett annat och Jennifer och Fanny M i ett tredje. Men när vi insåg att Filippas tält var ganska stort bestämde vi att vi lätt kunde klämma in oss allihop där istället.

 

Vissa skippade helt det där med tält och det såg ju i och för sig rätt mysigt ut det med.

 

När tälten var uppsatta gick vi in i huset en sväng. Vi åt massa chips och sånt och pratade om nomineringarna (alltså tallrikarna där det står "Klassens blablabla"). Jag är ju huvudansvarig för dem men hade kört fast på vissa personer. Det lossnade dock när vi diskuterade det den här kvällen! När det hade blivit mörkt ute kröp vi in i vårt tält och lyssnade på musik och snackade skit ett par timmar innan vi sov/försökte sova.

 

Följande morgon åt vi lite frukost, gjorde ett försök till städning, packade ihop oss och åkte därifrån. Och trots att jag knappt hade sovit en blund var jag gladare än på länge, och det vill inte säga lite.

BALEN TJUGOHUNDRAARTON.

För en månad och en dag sedan gick jag balen. Det gick verkligen inte att säga att någon var finare än någon annan - alla såg precis lika fantastiska ut och man blev nästan lite tårögd. Det bästa av allt var att jag fick spendera kvällen med några riktigt fina vänner. Tillsammans upplevde vi årets kanske hittills finaste solnedgång. Och så dansade vi såklart. Jag sjöng tills min röst tog slut, jag sparkade av mig klackarna. När klockan slog tolv blev det plötsligt min födelsedag, och mina vänner sjöng för mig. Det hördes visserligen knappt eftersom vi stod mitt på dansgolvet. Men jag visste att de sjöng och det var huvudsaken. Jag skulle kunna skriva en bibel om den kvällen men istället tänker jag att ni får se några bilder från balminglet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UTFLYKTEN TILL STRANDEN ELLER RENDEZ-VOUS MED EN HUGGORM.

En av mina kompisar (spoiler: det är Ellen) flyttade nyligen lite för långt härifrån för min smak. Men innan flyttlasset gick passade hon, jag, Julia och Amanda på att ses. Det var den allra första dagen då det faktiskt var ordentligt shortsväder så vi bestämde oss för att åka till Kvarnsjön.

 

Planen var att gå och köpa glass men caféet hade inte öppet så då blev vi lite besvikna. Men vi fick en fin promenad. På vägen tillbaka till stranden ringlade det förbi en huggorm framför våra fötter. Det gick så snabbt att jag inte ens han bli rädd? Tror för övrigt att jag är lite mer rädd för snokar eftersom de ser läskigare ut - svart och blanka precis som riktigt långa skogssniglar. U-s-c-h.

 

Vi kände att det var lite lite för kallt för att bada, men svalkade fötterna en stund i alla fall.

 

Och såklart solade vi en stund på bryggan. Ellen tyckte dock det var roligare att skvätta vatten på oss andra. Efter ett tag åkte vi vidare för att hitta glass någon annanstans. Götlunda närmare bestämt. När alla hade fått sin glass drog vi vidare igen.

 

Planen var Högsjön, men trots att jag har varit där miljoners miljoners gånger lyckades vi missa avfarten in till stranden och när vi skulle vända och åka tillbaka körde vi in på fel väg. Det slutade med att vi åkte runt hela sjön. Men tillslut kom vi i alla fall fram.

 

Vi solade lite till, jag gick ner i vattnet upp till shortskanten och Ellen klättrade upp i ett träd som hon sen nät och jämt tog sig ner från. En alldeles vanlig liten utflykt alltså!

JAG VILL BARA LIGGA OCH LYSSNA TILL VATTNET SOM KLUCKAR MOT KLIPPORNA.

För en gångs skull gör jag roliga saker i snabbare takt än jag hinner berätta om dem här på bloggen. Får jobba en del nu för att komma ikapp. Det är nu mindre än en vecka kvar tills jag tar studenten! Jag. Fattar. Inte. Hur som helst tänkte jag att vi skulle ta en liten titt på hur det såg ut den första helgen i maj då jag åkte en sväng till Stockholm.

 

Vi tog tåget dit och på vägen ner till båtkajen passade vi förstås på att vara lite (väldigt) turistiga och titta förbi Kungsträdgården där körsbärsträden stod i full blom.

 

Har faktiskt aldrig åkt hit under körsbärsblomstiden förut så nu kan jag checka av det från min Bucket List. (Inte för att det egentligen stod med där.)

 

Över till det som var huvudmålet med resan. Vi gick ner till Nybrokajen och hoppade på M/S Gustafsberg VII som skulle ta oss med på en åktur.

 

Det var en nittio minuter lång färd genom Skurusundet och Baggenstäkets passager och jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte blev avundsjuk på de människor som bodde i de vackra husen intill kanalerna.

 

Tillslut nådde vi vårt mål: Artipelag! Just nu har de utställningen Bloomsbury Spirit om just Bloomsburygruppen som inkluderade bl.a Virginia Woolf och Vanessa Bell. Utav alla medlemmar i gruppen är det väl Woolf som intresserar mig mest (planerar att läsa Mot Fyren så fort den kommer ut i nyutgåva). Även om jag inte var jätteförtjust i de konstverk som gruppens medlemmar skapade så verkar gruppen i sig ha varit väldigt nytänkande.

 

När vi kände oss nöjda med utställningen gick vi upp på en takterass där vi både såg bikupor och ett nygift brudpar.

 

Skärgårdsdagen avslutades med fika på klipphällarna. Det var så skönt att bara lägga sig där i solen och njuta av vågskvalpet och den friska doften av hav. Och ja, sen åkte vi hem!

SOMMARLISTAN.

Efter en månad av varma dagar och molnfria himlar vågar jag mig på att säga att det är sommar. (Ignorerar tappert det faktum att väderprognosen förutspått regn för nästa vecka.) Och vad passar väl bättre då än en liten lista om mina sommarplaner?

 

Vad ska du göra i sommar?

Har för en gångs skull lyckats skaffa mig ett jobb så en del av min tid kommer gå till det. Som tur är har jag ledigt när Doro kommer hit i skiftet juli-augusti! Ska förhoppningsvis hinna med att träffa lite andra kompisar också.

Ska du åka någonstans?

Har en inplanerad resa till Berlin så det ser jag verkligen fram emot! Utöver det blir det nog inga större resor, men kanske är lika så skönt att hinna vara hemma mycket innan jag flyttar från stan i höst.

Hur länge ska du vara ledig?

Jag är ledig större delen av sommaren faktiskt, jobbar bara några veckor totalt. Dagarna är dock rätt utspridda vilket gör att jag inte kan åka från stan i några längre perioder.

Vad vill du verkligen hinna med?

Vill hinna träffa mina kompisar som jag inte kommer få se så mycket av i höst. Kommer sakna dem så mycket! Usch, blev lite ledsen nu.

 

 

Vad tror du egentligen att du kommer göra?

Ligga på min säng och titta på tv-serier, kanske läsa lite böcker men mest scrolla genom flödet på Instagram. Sorgligt. Nej, får försöka ta tag i mitt liv den här sommaren!

Vad ser du mest fram emot?

Sena kvällar med kompisar. Att sitta med varsin chipspåse och kanske spela lite kubb eller bara snacka skit tillsammans.

Vad kan gå fel?

Brukar ha problem med att synka mitt schema med mina kompisars. Jag är ledig när de jobbar och vice versa. Hoppas jag lyckas kringgå det i sommar.

Vem kommer du vara mest med?

Min familj antagligen.

 

 

Vad kommer du lägga mest pengar på?

Glass, om jag känner mig själv rätt. Annars tågresor. (Livet när man bor i en stad där det enda stället dit man kan gå för att träffa folk är Ica Supermarket.)

Vad kommer du köpa inför sommaren?

Jag känner mig ganska sugen på en ny bikini, men får se hur det ser ut på kontot efter studentveckan.

Kommer du använda det?

Bara det blir någorlunda varmt tänker jag bada vid varje chans som ges.

Kommer du bli brun?

Pessimisten i mig tror att det bästa av sommaren redan har varit och att det kommer bli svalare de kommande månaderna. Blir i vilket fall som helst inte brunare än vad jag är nu.

 

 

Vad vill du säga till ditt sommar-jag?

Res dig upp, skriv till en kompis, gå utanför dörren och lev lite medan du kan.

Vad kommer du äta?

En hel del grillat, chips, glass och bär.

Vad kommer du dricka?

Iste och iskaffe i mängder.

Vad kommer göra den här sommaren extra bra?

Jag kommer för en gångs skull tjäna lite pengar.

 

 

Vad kommer du ha på dig?

Shorts och linnen/t-shirtar, sommarklänningar och playsuits.

Hur kommer du göra dig illa?

Kommer klia sönder massa myggbett och få skavsår av mina ballerinaskor.

Vad oroar du dig för?

Att jag ska tänka för mycket på hösten och glömma att leva i nuet.

Hur kommer du minnas din sommar i september?

Som en sommar då jag fått lära mig att ta en hel del ansvar.

 

Lista från Spaceherosuits.

WAR IS SWEET TO THOSE WHO HAVE NEVER FOUGHT.

Om man är som jag och gör en ny spellista varje månad med tjugo låtar jag aldrig riktigt lyssnat på förut men förhoppningsvis kommer bli kär i så är det lätt att periodvis hamna i ett läge där det känns som att det inte finns några bra låtar kvar därute att lyssna på. Det hjälper ju inte heller direkt att det mesta av den musik som släpps nu och hamnar på topplistorna faller in i musikkategorier som inte riktigt är min smak. Den så kallade housemusik som släpps numera kanske är lite mysig, men också så otroligt tråkig!? Den saknar ju bas, och är alldeles för mesig för min smak. Det jag skulle komma till hur som helst är att trots att jag har fått kämpa en del den senaste tiden för att hitta lite nya låtar jag faktiskt kan tänka mig att lyssna på så har denna månads spellista ändå inte blivit så tokig. Så here you go!

 

 

SPORTIN' BRAIDS SINCE 2014.

Idag är det dags för min näst sista dansshow, vilket jag både är omåttligt taggad och omåttligt nervös inför. Men det ska jag inte berätta om idag - istället ska ni få läsa om temaföreställningen vi hade tillsammans med musikerna i mitten av maj.

 

En klassisk "vi bara sitter här och väntar på att få dansa"-bild. Det som var lite tråkigt med den här föreställningen var att vi inte fick vara med så mycket och att vi i de låtar vi faktiskt dansade bara var på scen i max en minut per person. Lite för mycket konsert och lite för lite dansshow för min smak alltså.

 

Det var tyvärr lite halvdan uppslutning till skolföreställningarna för tydligen hade flera klasser "bättre" saker för sig (som om det finns något bättre än att gå och titta på dans). I början av publikinsläppet kom bara en klass som tog upp en enda ynklig rad i salongen. Fick nästan lust att ställa in där och då. Men sen kom några fler klasser, så då blev det i alla fall en någorlunda publik.

 

Emellan första och andra showen gick vi vår obligatoriska promenad till Ica för att köpa lunch. Slog på stort och åt minibaguetter med skagenröra.

 

Eftersom temat på föreställningen var spelmusik så var vi förstås tvungna att ha maskotar.

 

Så blev det dags för andra föreställningen. Även om vi som sagt inte dansade mycket så måste vi ha gjort bra ifrån oss i de ögonblick vi faktiskt dansade, eftersom vi efteråt fick höra massa beröm från de som hade varit och tittat. Någon hade till och med börjat gråta!?

 

Vi fick några timmars paus och sen var det bara att pallra sig tillbaka till Folkan igen för den tredje och sista showen. Gillar att vi alla hade likadana frisyrer. "Sportin' braids since 2014" (aka det år vi alla började i showgruppen).

 

Tredje och sista showen var den bästa publikmässigt, och gick väl bra även dansmässigt. Var väl kanske inte den roligaste showen jag har gjort, men man tackar ju aldrig nej till att spendera en dag med sin dansgrupp.

 

Och nu, om fyrtiotvå minuter, ska jag vara på plats igen redo att leverera. Vi får se hur det går. Förhoppningsvis bra.

KARAOKE, PIZZA OCH TRE FINA.

Vi reser tillbaka i tiden och tar en titt på vad jag gjorde en torsdagkväll i april när det var påsklov!

 

Jag, Ellen och Julia begav oss hem till Amanda för en riktig tjejkväll. Det inkluderade mys med katt, pizzaätande och en Tinder-takeover. Och sällskapsspel såklart. Vi spelade Hej Knekt och Helt Hysteriskt. I det sistnämnda fick vi (eller bara jag, minns inte hur det var) ett tvång där man var tvungen att ha tummen i munnen hela tiden. Hade nagellack så lyckades nästan förgifta mig själv på kuppen.

 

Sen blev det dags för karaoke, för vad är en tjejkväll utan karaoke? Vi tyckte alla att det var väldigt roligt som ni kan se. Den enda som inte tyckte det var roligt var katten. Vi sjöng "The Time Of My Life" och när vi kom till refrängen hoppade katten ner från sängen och flydde ut ur rummet.

 

Och så sjöng vi såklart "Barbie Girl". Jag och Amanda sjöng Kens stämma, men när vi kom till "Come on Barbie, let's go party"-biten skrattade jag för mycket för att sjunga mer. Tråkigt nog för er som läser har jag inga fler bilder att visa er, men det faktum att jag inte fotade tyder på att jag hade så roligt att jag helt enkelt glömde bort det.