TildiMildi

Kategori: Musik

STORMS ARE ALWAYS NAMED AFTER PEOPLE.

Detta är det första blogginlägg jag skriver i år, och vad passar väl bättre än att inleda 2018 med en alldeles fresh spellista? Ungefär samma typ av blandning av musikstilar, men nya låtar.

 

 

AND ALL I LOVED, I LOVED ALONE.

Månadens spellista är här! Det är, något förvånande kanske, absolut noll jullåtar på den men jag tänker att man överdoserar julmusik genom hela december ändå.

 

 

WE CAN GO TO THE CHATEAU MARMONT AND DANCE IN THE HOTEL ROOM.

Varsågod för fin musikvideo. Så här beskrivs den på Imdb:

"Two lovers escape to Mexico City on a surreal adventure, where they discover the romance of the city, crash a wedding in an opulent mansion and turn the party upside down, which culminates in a secret underground disco".

Visst låter det drömmigt? Är för övrigt kär i Dacre Montgomery, nu vet ni.

 

LIGHTS GO DOWN.

En av de absolut finaste låtarna jag vet är "Wings" med Birdy. Känner så himla mycket varje gång jag hör den, särskilt refrängen är helt hjärtslitande. Tycker också att musikvideon är bra, lite märklig men magisk.

 

WHEREVER THIS MIGHT TAKE US.

November är National Novel Writing Month. Hittills har jag skrivit prick noll ord, men planerar att ändra på det. Då behöver man förstås ett skrivarsoundtrack, och det här blir mitt!

 

 

ENTERTAIN US.

Varsågod för lite 90-talsgrunge en mörk tisdagkväll i oktober. Och förlåt för att alla de där inläggen jag planerar att skriva aldrig blir skrivna.

 

Ja, jag vet att det här är typ Nirvanas kändaste låt men det gör den inte mindre bra.

HELGMUSIK.

Fredagar är väldigt bra dagar på det sättet att det släpps mycket ny musik. Så idag tänkte jag bjuda på tre av mina favoritreleaser från idag.

 

  

OH MY GOD, IT'S A PART OF YOUR OUTFIT.

Låt mig presentera, Sveriges kanske coolaste band Dolores Haze med deras hittills bästa låt. Så proffsigt och tungt, med massa samhällskritik. Har gått på konstant repeat hos mig i snart en månad.